Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Adaptacions medi social i natural

Formen part del "Programa d'educació compensatòria de les comarques gironines", serveixen per a tercer cicle de primària i ESO.

Programa d'Educació Compensatòria de les Comarques Gironines Programa d'Educació Compensatòria,

Itinerari curricular per l'alumnat d'incorporació tardana o bé per aquells que presenten moltes dificultats per seguir el currículum ordinari, amb uns objectius dirigits a aconseguir l'assoliment de les competències bàsiques: comprensió lectora i saber expressar les idees oralment i per escrit. Aquest material és una adaptació de l'apartat de geografia que forma part del currículum de Socials del 1r Cicle d'ESO. Els temes són: La Terra el nostre planeta; Oceans i continents; El temps; Clima i paisatges; La costa; Rius i muntanyes; Orientació i representació de la Terra; Catalunya; Espanya; Europa; Àsia; Àfrica; Amèrica i Oceania i l'Antàrtida. Aquest dossier presenta el nivell inicial d'aprenentatge per l'alumnat que gairebé no coneix la nostra llengua i bàsicament treballa el vocabulari específic de cada tema.

Característiques: Material fotocopiable

Descriptors: geografia; demografia; ciutats; Àfrica; Amèrica; Àsia; Catalunya; Europa; Oceania; coneixement del medi

Nivell educatiu: primària; secundària obligatòria; educació compensatòri

icon_pdf51. La Terra, el nostre planeta
icon_pdf52. Oceans i continents
icon_pdf53. El temps
icon_pdf54. Clima i paisatges
icon_pdf55. La costa
icon_pdf56. Rius i muntanyes
icon_pdf57. Orientació i representació de la Terra
icon_pdf58. Catalunya
icon_pdf59. Espanya
icon_pdf510. Europa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...