Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Proves inicials IAQSE

Des de L'“IAQSE”: Institut d'Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu de les Illes Balears, ens ofereixen moltes penjades a la seva plana WEB, trobareu un munt d'eines d'avaluació i proves inicials. La veritat és que presenten un recull d'avaluacions pròpies i alienes de les àrees instrumentals i d'anglès molt complet !!

(Clicau a les imatges per accedir a les proves)






La publicació d'EINES d'avaluació és possible gràcies a les valuoses aportacions de distints centres de les Illes Balears.

Les proves que es presenten estan pensades per ser aplicades en paper. Es poden imprimir i copiar per ser utilitzades en qualsevol moment. Juntament amb les proves trobareu:

-Les instruccions d'aplicació
- Els criteris de correcció
-La graella per recollir les puntuacions i obtenir dades estadístiques


Aquestes EINES d'avaluació estan a disposició de tots els centres que vulguin aportar les seves proves per compartir-les.

Per fer-nos-les arribar, i per a qualsevol suggeriment de millora, posam a la vostra disposició el correu electrònic de l'IAQSE: iaqse@iaqse.caib.es.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...