Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Plana molt completa per a nouvinguts







Aquestes planes em varen servir molt quan vaig haver de fer feina amb nouvinguts. Vos les hi recoman, si teniu paciència trobareu recursos de tot tipus.


Hi ha diccionaris, proves inicials, làmines, jocs, diccionaris, programes clic per l'aprenentage de vocabulari, comunicacions en tots els idiomes, etc...

De veritat que val la pena que les mireu, hi ha moltes planes però aquestes dues són per jo les dues millors i més completes amb diferència.







Us podreu descarregar en PDF el millor manual per començar i que es diu “Comencem” amb teoria i exercicis per als vostres alumnes. Amb aquest programa podeu immediatament a fer feina amb ells:








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...