Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Recull materials de na Marina Serra Gesti

Marina Serra Gesti Professora del CEIP Sobirans d'Arenys de Munt Després de 29 anys de docència, he anat recollint material que crec que val la pena posar-lo a disposició de tothom. Segur que cadascú de vosaltres hi pot trobar-hi una aplicació segons les vostres necessitats. Molts d'aquests materials estan trets d'internet o bé són el resultat d'una feina conjunta amb altres companys i companyes, moltes gràcies a tothom. Animo a tothom a compartir el material que tingui a la seva disposició.


12 comentaris:

Sonia ha dit...

Quina joia de recursos! Gràcies per compartir-ho!

Capitán Haddock ha dit...

Gràcies a la senyora que els va fer !! M'he posat en contacte amb ella per donar-li les gràcies pel seu material, però encara no ha respost. 29 anys de docència !! Quina meravella !!

Anònim ha dit...

quina pàgina més ompleta hi hanpoques amb tantos recursos.
Es genial,gràcies per compartir-ho.

Capitán Haddock ha dit...

Gràcies a l'autora !! 29 anys de docència !! Us imaginau ?!

Anònim ha dit...

Això és el que he estat buscant i no hi havia manera de trobar-ho. Ets un pedagog terapeuta com hi ha pocs. Gràcies per compartir el teu material i ànims per continuar així molts anys més.

Anònim ha dit...

Ostres!! Avui he trobat un tresor!! Quina passada de pàgina!!

Anònim ha dit...

Només puc dir Gràcies,
soc una mare amb un fill dislèxic , i a part de la feina que fa amb el seu logeda fora de l'escola, no he trobat gaire ajuda i buscant fitxes i orientació per poder reforçar el que fa a classe he trobat aquest blog.
No soc un professional soc una mare que busca ajuda, q a primer de primaria al meu fill gairebé el bloqueja el mestre, que odio el bolígraf vermell per el que significa per un alumne que li costa separar paraules i es deixa vocals.

Gràcies de tot cor

Anònim ha dit...

Jo sóc logopeda, en castellà hi ha moltíssim material per treballar, en català no tant... així que moltes gràcies per compartir!!

Maria ha dit...

Aquest recull és una passada. Moltes gràcies per la teva feina, m'ha ajudat molt. Maria

Mome ha dit...

Vaja, quina gran descoberta. Milions de gràcies per poder disposar de tant material. Aprofitaré moltes coses teves. Mome

Anabel Jiménez ha dit...

Mil gràcies per tots aquests recursos, són una meravella!

Alba B. G. ha dit...

Moltes gràcies per aquesta feinada!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...