Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Generador cal·ligràfic

Moltes vegades hem de fer plantilles cal·ligràfiques ja sigui per copiar textos, per aprendre a escriure lletres, paraules noves o per practicar l'escriptura amb els nostres alumnes.
Jo he fet servir aquest generadors cal·ligràfics amb els meus alumnes i m'han anat molt bé.Amb ells podeu tant fer paraules per resseguir amb puntets, o per copiar. Permeten posar el nom del vostre centre o del tema que estau fent.A més a més os estalviau haver de posar aquests tipus de lletres al vostre ordinador si no voleu.


Una vegada que eu escrit el text i posat com voleu que surti, us genera un document en PDF que podeu arxivar al vostre ordinador i així imprimir-ho o fer-ho servir més endavant.


Sembla cosa de màgia !!!!http://www.mclibre.org/consultar/primaria/copia/copia_1.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...