Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

CONDEMNA A L´ATEMPTAT D´ETA EN MALLORCA

CONDEMNA A L´ATEMPTAT D´ETA
30/07/2009


EL SINDICAT D'ENSENYAMENT ANPE ILLES BALEARS CONDEMNA L'ATEMPTAT TERRORISTA QUE HA COSTAT LA VIDA A DOS GUÀRDIES CIVILS I HA DEIXAT FERITS DE DIVERSA CONSIDERACIÓ EN EL MUNICIPI DE CÀLVIA.

AMB AQUEST MANIFEST ANPE ILLES BALEARS DÓNA EL SUPORT ALS FAMILIARS I AMICS DE LES VÍCTIMES.ANPE, reitera que només es pot vèncer al terrorisme amb la unitat dels ciutadans i de tots els demòcrates.

ANPE anima i convoca a tota la comunitat educativa a participar en tots els actes de repulsa contra aquests assassinats i contra tots aquells que volen acabar amb la pau i la convivència democràtica d'aquest país.

En senyal de duel, ANPE mantindrà en la seva pàgina web un llaç negre durant els dies de dol oficial.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...