Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Exercicis discriminació d i b

Aquestes fulles per diferenciar D i B per si mateixes no constitueixen un material suficient per aprendre a discriminar aquesta parella de lletres mirall.

Es poden / deuen complementar amb altres exercicis com a cal·ligrafies, manipulació de lletres de plàstic, encerclar les lletres que es presten a confusió en fulletons de publicitat, lectura de texts i assenyalar les lletres que l'alumne confon, etc...

He agafat les fitxes del famós abecedari de José Alberto i les he modificat adaptant-les a la fonètica catalana.

També he posat un document que dona idees per fer més activitats de discriminació d i b.

Aquí teniu la web d'orientació Andujar molt bona que m'ha recomanat Eugenia Romero amb exercicis sobre discriminació lletres mirall: d, b, p, q

(Clicau sobre la imatge)

Esper vos siguin d'utilitat !!








1 comentari:

Estela ha dit...

Molt, molt útil! Estic contentíssima d'haver trobat aquesta web, ens vindrà de meravella per a aquest confinament. Moltes gràcies per la feina feta. Cuideu-vos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...