Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

AULA PT: Un blog imprescindible !!!


Supòs que ja el coneixeu molts, o gairebé tots/totes, es tracta del blog “Aula PT” de na Mari Carmen Pérez. Hi ha tant de tot allò relacionat amb la nostra feina, que no podria fer un resum, per jo és el millor blog que existeix en la “blogsfera” en castellà per a educació especial / Pedagogia Terapèutica.

De fet sinó fos per la qüestió de l'idioma, ja que aquí necessitem materials en català, jo tancava aquest i em dedicava només a col·laborar amb el d'Aula PT.

Vos recoman que agafeu una horabaixa i vos dediqueu a fer-li una ullada als apartats que hi ha, us sorprendrà l'ample ventall de recursos.

Per cert, que na Mari Carmen ha tingut l'amabilitat de mencionar aquest blog nostre, en el seu, i tenc l'orgull de col·laborar amb el seu, encara que molt modestament.

Materiales Eduardo CONNOLLY



Be, el que he dit en el títol d'aquesta entrada: AULA PT un blog imprescindible !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...