Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Jubilar-se de mestre als 67 ??


M'HA ARRIBAT A QUEST EMAIL D'UNA COMPI DE FEINA QUE APRECIÏ MOLT I EM DEMANEN QUE EL PASSI ALS MEUS CONTACTES I JO HO FAIGLA VERITAT ÉS QUE, SI ÉS CERTA AQUESTA INFORMACIÓ, NO ENS HAURÍEM DE QUEDAR ATURATS!!! TENIM TOT EL DRET DE QUE ENS RECONEGUIN LA DURA FEINA DEL MESTRE I MÉS ARA QUE ENS VOLEN JUBILAR ALS 67 ANYS!!!

ALTRES PROFESSIONS NO TENEN TANTES VACANCES, ESTIC D'ACORD, PERÒ NINGÚ TÉ MÉS DE 20 ALUMNES CONSTANTMENT DEMANANT DUBTES, REVISANT FEINES, PROPOSANT-LOS ACTIVITATS... N'HI HA POCS QUE QUAN HAN ACABAT A L'OFICINA TENGUIN 2 O 3 HORES EXTRES A CASA PER CORREGIR, PREPARAR FEINA... I AQUESTES HORES LES FEIM!!! I EN ALGUN MOMENT LES HAN DE RECOMPENSAR, NO ENS REGALEN RES A L'ESTIU, NI PER NADAL, LES DUIM BEN AVANÇADES A LES HORES DE FEINA.
TENIM MOLT DE PODER PERQUÈ TENIM A TOTS ELS INFANTS A CÀRREC NOSTRE, SI ARRIBAT EL MOMENT FÉSSIM VAGA FARÍEM MOLTA MÉS PRESSIÓ QUE LES COMPANYIES AÈREES O ALTRES VAGUES QUE S'HAN FET.

PERSONALMENT ELS SINDICATS M'HAN DECEPCIONAT MOLTÍSSIM I NO CONFII AMB ELLS, A VEURE SI AMB TOT AIXÒ SEGUIRAN CALLADETS, COM FINS ARA. SI FAN ALGUNA COSA, ESPER QUE NO SIGUEM NOSALTRES ELS QUE QUEDEM ATURATS SENSE FER RES.

ESPER I DESIG QUE AIXÒ DE JUBILAR-SE ALS 67 NO ARRIBI A PASSAR PERQUÈ JO ME POSARÉ EN VAGA.

COM MOLTS DE VOSALTRES JO TAMBÉ DRET A LA CONCILIACIÓ FAMILIAR I A VETLLAR PER LA MEVA SALUT I AMB 67 ANYS ESTAR BATALLANT AMB AL·LOTS DE 3,... 6,...., 16 ANYS, SERÀ DURÍSSIM.

MESTRES ... REACCIONAREM JUNTS??? O CALLAREM ???
Rebut per e-mail
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...