Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Treballem l'atenció a educació infantil

Estic preparant un programa per treballar l'atenció a Infantil i m'he trobat un parell de recursos a la xarxa i els pos a aquesta entrada.

Primer de tot unes petites indicacions sobre activitats que podem dur a terme per treballar l'atenció fetes per SARA Mª ARGUETA PRIETO. CENTRO DE TRABAJO: C.E.I.P. “VIRGEN DEL ROSARIO” – LAS PAJANOSAS (SEVILLA). E-MAIL: sarini80@yahoo.es
Hi ha editorials que ja venen fetes materials com “lotos fonètiques”, seqüències temporals, etc... per treballar l'atenció. L'autora ens suggereix treballar amb un parell de coses, com la finalitat d'aquest blog no és teòrica sinó pràctica, us posaré enllaços amb els que podem obtenir materials imprimibles per fer feina amb els nostres alumnes.
Hi ha molts de materials proposats per Orientación Andujar, una web imprescindible

- Bits d'intel·ligència
- Completar una imatge o un dibuix
- Lotos Fonètics
- Activitats en les quals hàgin de substituir, associar o relacionar determinats elements
- Jocs de formar parelles
- Assenyalar elements que són iguals al model
- Activitats localitzar determinats elements
- Trobar les diferències
- Descobrir figures amagades
Clicau sobre els títols:


Programa per fer els teus propis laberints

Trobar les diferències

Laberints per imprimir

Més laberints encara 1

Més laberints encara 2

Fitxes per millorar l'atenció

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...