Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

"Nens de vidre"

Una mestra d'infantil m'ha recomanat recentment aquest llibre escrit per una mestra (Carme Barba), i la veritat és que m'ha impressionat i m'ha deixat un gust agredolç... Estan “fotografiades” moltes de les nostres actuacions i situacions amb nins problemàtics, però des de el punt de vista del propi nin !!! Vos ho recoman, per jo ha estat tot un descobriment.


Nens de vidre
Barba Corominas, CarmeColumna, 1998
La novel·la parla de la història d’en Pau, un infant amb greus problemes de personalitat narrada en primera persona. En Pau ens parla de les seves difícils relacions amb un món que no comprèn i que, sovint, tampoc no el comprèn a ell. A través del dolor, i també per mitjà de les reaccions dels companys i dels adults que l’envolten, podem arribar a conèixer i compartir les seves pors, el seu caos intern i els seus problemes. La seva conducta és absurda i destructiva, agressiva i cruel, i va teixint al seu voltant una teranyina que serà el seu propi parany. Però encara que sembli difícil, fins i tot l’arribarem a estimar.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...