Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Tenc un nouvingut xinès !!! Què faig? Per on començar ?


La veritat és que els PT moltes vegades fan d'allò que abans es deia “Atenció a la diversitat” i que ara es l'atenció a Nouvinguts.

Hi ha moltes planes amb bones idees i materials, als enllaços d'aquest bloc teniu un parell d'elles, però... Que feim si hem de atendre a un nouvingut xinès i a més a més no coneix el nostre alfabet...?

No ens hem d'enganyar, és una feina difícil pels tutors, PT's, i pels mestres de suport, però... Per això ens paguen, per sol·lucionar en la mesura de les nostres possibilitats i atribucions aquests “petits” problemes !!!

Aquí teniu un recull de materials: blocs, diccionaris, circulars, recursos on-line, i altres que crec us poden fer una mica més fàcil la feina.

Sort !!!



Clicau en els títols !!




Proves inicials per alumnat nouvingut

Diccionari On Line Català Xinès

Altre diccionari On Line Català Xinès (Amb imatges!)

UNITATS DIDÀCTIQUES DE TREBALL

Diccionari visual

Diccionari visual Infantil Català Xinès

80 expressions en xinès





xinès i català comparació
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...