Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

La prehistòria per a sisè de primària

Adaptació de Medi sobre la prehistòria per a sisè de primària.


Na Pilar Vilanova mestra de primària a Sant Cugat del Vallès ens ha traduït el text sobre la prehistòria al català. Moltes gràcies Pilar !!Na Lourdes Garrido ens envia aquest enllaç:

Et deixo aqui dos links de material sobre la prehistòria que he trobat i utilitzat per una ACI a 1r d'eso. Lo únic és que estan en castellà, però amb el google traductor en un plis està tot traduït.

http://es.scribd.com/doc/30900846/la-prehistoria-adaptado-6%C2%BA-primaria


http://mdcvillafranca.blogspot.com/2010/04/unidad-13-la-prehistoria-5-de-primaria.html

Gràcies Lourdes !!

Altre recurs interactiu online sobre la prehistòria

http://www.edu365.cat/nobadis/jph/poblat1.htm

Dibuixos prehistòria:
Navegando por la red me encontré con estos dibujos tan chulos para colorear, espero que os gusten. El dibujante se llama Phillip Martin y en su web hay infinidad de dibujos de todos los temas que se pueden usar para newsletters, páginas web, etc.


Para descargar los dibujos, sólo tenéis que hacer clic aquí: Dibujos para colorear
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...