Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Palma ciutat educativa: Publicacions en PDF

"Palma Ciutat Educativa És un programa d'activitats escolars i extraescolars que recull ofertes per conèixer la ciutat com a objetcte d'estudi, i tambéˆ altres activitas educatives formals i no formals adreçades als alumnes, als pares, als professors i als ciutadans en general." Aina Calvo Batlesa de Palma.



En aquesta plana de l'Ajuntament de Palma, trobareu moltes activitats i visites proposades, també hi ha un apartat de publicacions que es poden descarregar en PDF. Hi ha un bon recull i convé fer-li una ullada. Hi ha també manuals d'orientació acadèmica i altres, a més de guies de visites.

Una mostra de manuals que ens poden interessar:

Orientació

Formació del professorat

Formació i assesorament

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...