Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Carnet per a dislèxics?

Crean un carné para que los disléxicos tengan un trato adecuado

EFE. PALMA. El Govern ha creado un carné para acreditar a las personas que sufren dislexia con el fin de que puedan recibir un trato adecuado a sus dificultades de aprendizaje cuando se dirijan a la administración para realizar cualquier trámite.Este documento, del que se distribuirán un total de 2.000 a otros tantos disléxicos, es fruto de la colaboración entre la Conselleria de Presidencia y la Asociación Dislexia y Familia (Disfam).
Facilitar trámites
El carné, presentado ayer en Palma, permitirá a quienes padecen dislexia identificarse ante el personal de la administración autonómica para ser atendidos de forma que se les faciliten los trámites.
Diario de Mallorca
Indicacions molt breus per atendre dislèxics a les nostres aules:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...