Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Dia del mestre: Perdó i gràcies !!!

Una simpàtica campanya de FAD, o al manco a jo m'ho ha semblat...

El 30 de septiembre La Fundación de Ayuda contra la Drogadicción (Fad), promueve el Homenaje al Maestro, y una vez más, concienciada de la importancia de la educación en los más jóvenes, ha realizado una campaña conmemorativa con la finalidad de agradecer la labor de los docentes.

La peculiaridad de esta campaña de agradecimiento, realizada por la agencia DDB Madrid, está en la utilización de “motes” que durante tantos años hemos usado todos con nuestros profesores, donde realmente exagerábamos las virtudes y defectos de nuestros maestros.
Con el eslogan : “Y a los demás profesores y profesoras que me enseñaron algo en la vida… Perdón y Gracias” la FAD ha querido conmemorar a todos los maestros y agradecer su labor de enseñanza y prevención contra la drogadicción.

Queremos agradecer la labor que muchos profesionales de la enseñanza realizan con sus alumnos y a la FAD por apoyar y homenajear a todos los maestros es su trabajo del día a día.
Con este cartel se agradece su labor educativa y se pide perdón por la utilización de estos “motes”.

Manifiesto del maestro de Luys Santamarina
http://centros3.pntic.mec.es/cp.cisneros/Manifiesto%20del%20Maestro.htm


ANPE DEMANA A LA SOCIETAT, EN EL DIA MUNDIAL DEL DOCENT, UN MAJOR RECONEIXEMENT DE LA SEVA TASCA
05/10/2010

Amb motiu del 5 d'octubre, dia mundial dels docents, ANPE anima a tota la societat a reconèixer que el treball dels professors és imprescindible per millorar el futur.
El reconeixement del valor de la tasca docent és avui més necessari que mai, en un curs que s'inicia amb retallades en les plantilles del professorat i en els seus sous, i amb la disminució de la partida destinada a educació als pressupostos generals de l'Estat.
El nostre país no pot oblidar la importància de l'educació per superar la crisi econòmica i social. Des d'ANPE exigim als responsables polítics que situïn l'educació en la primera línia de les seves prioritats, i animem a tots els ciutadans a reconèixer la importància de la tasca docent. Per a això, ANPE ha engegat la campanya "Jo també sóc defensor del professor".
El nucli de la campanya és un vídeo, en el qual pares, alumnes, professors, periodistes i personalitats de tots els àmbits, com Fernando Savater, Jorge Valdano, Roberto Arce, Pilar Rubio, Javier Urra, Alejandra Vallejo-Nágera o "Llop" Carrasco, es converteixen també en defensors del professor.
La campanya va acompanyada d'un MANIFEST que es pot subscriure també en
http://www.yotambiensoydefensordelprofesor.es/
Crec que l'educació fonamenta la vida de cada persona i el desenvolupament de la societat.Crec que els qui ensenyen i eduquen a les generacions joves mereixen respecte i reconeixement.Crec que no es pot agredir, insultar ni menysprear als professors.Són persones a els qui tots hem d'alguna cosa per això recolzar-los ha de ser una tasca de tots.Crec que el treball dels professors millora el futur, JO TAMBÉ SÓC DEFENSOR DEL PROFESSOR.
Estan signat ja aquest manifest milers de persones, de totes les professions i àmbits socials, organitzacions de pares i mares d'alumnes com Concapa i Cofapa, i ahir mateix va ser subscrit pel líder de l'oposició Mariano Rajoy, al que agraïm el seu gest, que valorem com un compromís que contreu amb el professorat.
Des d'ANPE esperem de tots els líders polítics, de la comunitat educativa i del conjunt de la societat, suport a una campanya que estan recolzant ja milers de ciutadans i l'únic objectiu dels quals és reconèixer el treball que duen a terme els mestres i professors.
El 5 d'octubre, Dia Mundial del Docent pot ser un bon moment per afirmar la importància de l'educació i dels seus professionals.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...