Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Congreso internacional de AL, Logopedia y apoyo a la integración

La companya “blocaire” Eugenia Romero del magnífic “blog de los maestros de audición y lenguaje” farà un taller sobre blocs i educació en el pròxim congrés internacional d'Al, logopedes i ajuda a la integració. Per si qualcú es vol apuntar !! És una molt bona idea promocionar aquest sistema d'intercanvi d'idees i materials. Enhorabona Eugènia !!

II CONGRESO INTERNACIONA Y III NACIONAL DE AL, LOGOPEDIA Y APOYO A LA INTEGRACIÓN

Recordaros que los días 11 y 12 de Marzo de 2011 se celebrará en Granada, el II CONGRESO INTERNACIONAL Y III NACIONAL DE AL, LOGOPEDIA Y APOYO A LA INTEGRACIÓN, y que tenéis de tiempo hasta el próximo día 25 de Febrero para formalizar la INSCRIPCIÓN.

Os podéis descargar el programa AQUÍ. Como algun@s de vosotr@s sabéis, el sábado estaré impartiendo un taller sobre Nuevas tecnologías en educación inclusiva uso y diseño de los Weblogs, un fenómeno emergente. Llevo meses preparándolo, y lo que me queda, jaja, porque cada vez que abro el power point lo retoco un poquito más.

Así que ya sabéis, animaros a venir y así nos conocemos en persona!!!


1 comentari:

Eugenia Romero ha dit...

Gràcies Eduard per la "propaganda". L'AL del Bloc Racó de Paraules és na Mariall, una excelent profesional, és amiga meva. Una abraçada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...