Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Material complementari pel sistema "Ansa per ansa"


No us descobriré ara aquesta col·lecció, que ja és ben coneguda per tothom, però aquí teniu unes senzilles plantilles que he fet per resseguir amb puntets les paraules amb las que feim feina en aquest mètode de lectoescriptura, per si el voleu complementar.

La col·lecció Ansa per ansa, material de lectura i escriptura; està composta per tres volums d’exercicis per als alumnes:
1, de color groc, comprèn les lletres p, s, n, t, m, l, d;
2, de color blau, comprèn les lletres c, q, r, b, ll, v, ny;
3, de color vermell, comprèn les lletres f, g, ç (ce, ci), z, j (ge, gi), x i exercicis finals; i un 4t que és una guia didàctica per al mestre.

La primera edició es va publicar el 1979 per ensenyar a llegir i escriure en català a infants de 5 i 6 anys, però encara és vigent perquè té unes característiques que el fan adaptable al treball a l’aula amb diferents mètodes de lectoescriptura. També té unes targetes petites amb dibuixos de les paraules treballades.

Té un preu molt competitiu, uns sis euros el volum i a més a més té un CD interactiu molt senzill però eficaç per 15 euros.

Recordar-vos, com a complement dels llibres anteriors, la col·lecció De Mica en Mica. Vint contes infantils. Podreu trobar la informació sobre tots els volums a: http://www.editorialmoll.es/


Duc aquesta entrada de nou aquí, perquè el material donava problemes quan es descarregava. Ara ho he passat a PDF i es pot descarregar sense que es descompongui.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...