Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

IEDUCA Recursos informàtics educatius de la nostra Conselleria


Avui us presentem un recurs que segurament no ho ha de menester perquè ja la coneixeu de sobres, però com és “nostra”, com és de tots i totes hem de fer-li publicitat i promocionar-la!! Es tracta de IEDUCA (Informàtica Educativa) de la Conselleria d'Educació de les Illes Balears.

La plana té una doble vesant, per una banda assessora la xarxa educativa, coordina les TIC que tots feim servir en les nostres escoles, i per l'altra dona informació sobre els blocs i webs escolars, els recursos, iniciatives, notícies, enllaços, etc.

Demanen la col·laboració de tots, pretén ser la plataforma que doni a conèixer totes les nostres iniciatives educatives informàtiques a la resta i això és una funció que s'agraeix molt !!

La idea és molt bona, ser la plataforma en la qual tots podem enllaçar i conèixer les iniciatives de la resta.

Però, millor que mireu el que ells diuen d'ells mateixos:

Col·laborau amb nosaltres

Treballem en xarxa, les vostres aportacions poden servir a la resta de companys i a l'inrevès.

Tal com diu en Jordi Adell en aquest video, no estem sols. A la xarxa hi ha moltes persones com nosaltres que integren les noves tecnologies en el treball de classe amb els alumnes. Ara mateix el claustre d'una escola és el món i en podem treure profit compartint, publicant les coses que fem. Nosaltres som els protagonistes de la nostra pròpia formació. Val la pena que hi dediqueu dos minuts per escoltar-lo:



Jordi Adell -> TIC i educació: "You'll never walk alone" :-) from epdrntr on Vimeo.

En el bloc de Juanfratic Investigando las TIC en el aula podeu llegir aquesta reflexió sobre la importància de les comunitats per aprendre, per a compartir, per treballar que han canviat la manera de treballar de molts docents com vosaltres. Val la pena dedicar-hi una estona.

Si comptau amb algun material que hagueu fet (Cuadernia, Webquest, JClic, blog d'aula ...) o una activitat que volgueu compartir , posau-vos en contacte amb nosaltres:

971176500 ext 64167 / ext 60890


primaria@dgadmedu.caib.esAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Moltes Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...