Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Recursos lectoescriptura en català de na Yolanda Roset


Aquest bloc de na Yolanda Roset ha estat un dels descobriments d'aquesta convocatòria dels premis als blocs educatius "Espiral".

Aquí us deix una "antologia" dels enllaços dels seus recursos de lectoesriptura, ideals per educació especial o per primer cicle de primària. Molts estan penjats en "Scribd" però si li demanau segur que els ho fa arribar.


LECTURA DE FRASES

EXPRESSIÓ I COMPRENSIÓ AMB EN DORAEMON

ESCRIPTURA DE PARAULES D’HIVERN

PARAULES HOMÒFONES

LECTURA DE SÍL·LABES

CONSCIÈNCIA FONÈMICA I ATENCIÓ

SOPES SIL·LÀBIQUES b/d; p/q

PREGUNTES DE COMPRENSIÓ

TREBALLEM LA COMPRENSIÓ LECTORA

Recursos lectura

Recursos escriptura

2 comentaris:

Yolanda Roset ha dit...

Gràcies Eduard!
Ara ets tu el que em faràs treure els colors!
Quina sorpresa tan agradable i quin honor veure l'enllaç que has fet al meu bloc.
M'alegra moltíssim haver-nos conegut; segur que formarem un bon equip juntament amb altres companys i companyes que viuen tant intensament l'educació com nosaltres. Fins aviat company de viatge i, novament, moltíssimes gràcies!
Salut i força!
Yolanda Roset
http://blocs.xtec.cat/recursosee

Capitán Haddock ha dit...

Yolanda, m'ha agradat molt el teu estil de fitxes que fas, són pràctiques, imaginatives i atractives. Com deien en la pel·lícula "Casablanca" "Això és el començament d'una gran amistat" jajajajjajaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...