Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Una idea genial: Concurs de plegar borses de plàstic !!

Hem vist aquesta idea en el bloc:

EL BLOC MEDIAMBIENTAL DEL CEIP PAU CASALS

I ens ha semblat genial !!

CONCURS DE PLEGAR BOSSES DE PLÀSTIC

Enviat per: Josep-Maria, dins de General

La bossa de plàstic, la nostra gran amiga. La que et donen al super, a la fruiteria, a la peixateria, a la carnisseria, a la farmàcia, a la ferreteria, a la …, en fi a tot arreu. Aquella que un cop feta servir per dur el producte a casa, a vegades li donem un altre ús. Però també és aquella que conviu amb nosaltres pels carrers, que quan bufa un xic de vent voleia d’un costat a un altre.

Sembla que mica en mica, aquesta gran amiga comença a estar en entredit. S’aixequen veus que diuen que cal reduir-ne el seu ús, que és desmesurada la quantitat ingent de bosses que es distribueixen. Algun establiment ha començat a fer quelcom al respecte, i de moment premia econòmicament als clients que opten per no fer-ne ús.

Com que aquesta relació que tenim amb les bosses de plàstic és tan forta, se’ns va acudir ensenyar a plegar-les al nostre alumnat. D’aquesta manera aconseguim reduir-ne el volum, són més fàcils de guardar i això fa que, segurament, les utilitzem més d’un cop. Per fer-ho de manera lúdica i que engresqués a tothom, ho hem plantejat en el format de “1r concurs de plegar bosses de plàstic”. L’èxit ha estat rotund. A les classes se’ls hi ha ensenyat, n’han fet pràctiques, i han fet un concurs.

Mireu les fotografies:


per-clicar.jpg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...