Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Nombres de bona família (per a secundària i batxillerat)

Nombres de bona família

Del 30 de març al 29 de maig 2011

Què tenen en comú una llagosta, un cotxe i una bombolla de cava? El número 1! La família dels nombres ens ha acompanyat des de l'època primitiva i encara avui és al servei del nostre progrés. Al llarg de cinc mil·lennis, han anat sorgint les diferents famílies de nombres per resoldre problemes que exigien cada vegada més creativitat: els nombres naturals, els nombres enters, els nombres racionals, els nombres reals i els nombres complexos.

El desenvolupament numèric ha permès comptar, ordenar, situar, comparar, repartir, calcular, codificar... i disposar d'un llenguatge que avui és essencial, tant per a la vida quotidiana com per al desenvolupament de la ciència i la tècnica. L'exposició mostra els nombres i la utilitat que tenen en la vida quotidiana.

A través de l’exposició "Nombres de bona família" ens sentim com éssers anumèrics amb la necessitat d’inventar nous nombres a mesura que les nostres necessitats són més complexes, des de comptar un ramat d’ovelles fins a la revolució digital.

En aquesta exposició, el visitant descobrirà la importància dels diferents nombres en tots els aspectes de la nostra vida quotidiana, des dels naturals fins als complexos.

» Activitats relacionades amb l'exposició "Nombres de bona família"

Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 01 (Obre en una finestra nova)
  • Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 02 (Obre en una finestra nova)Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 02 (Obre en una finestra nova)

  • Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 03 (Obre en una finestra nova)Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 03 (Obre en una finestra nova)
  • Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 04 (Obre en una finestra nova)Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 04 (Obre en una finestra nova)
  • Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 05 (Obre en una finestra nova)Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 05 (Obre en una finestra nova)
  • Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 06 (Obre en una finestra nova)Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 06 (Obre en una finestra nova)
  • Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 07 (Obre en una finestra nova)Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 07 (Obre en una finestra nova)
  • Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 08 (Obre en una finestra nova)Amplia la imatge. "Nombres de bona família". Imatge 08 (Obre en una finestra nova)


De dilluns a dissabte, de 10 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 14 h. Preu: Activitat gratuita

CaixaForum Palma. Plaza Weyler, 3. 07001 PALMA DE MALLORCA (ILLES BALEARS)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...