Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Concurs ! Concurs ! Concurs !


Concurs de recursos digitals multimèdia!!

La nostra conselleria, segons informen les companyes de la plana IEDUCA concretament, han encetat un concurs que crec ens pot interessar a tots i a totes !! En aquesta entrada us deix les bases del mateix i les condicions.

Pensau que guanyem o no guanyem el concurs, els materials fets pels participants són recursos valuosos per a tots, i més si són en català, que els que us mogueu per la xarxa ja sapigueu no són tan nombrosos com ens agradaria per la nostra feina diària.

Jo ja m'estic estrenyin les neurones per veure que puc presentar en format digital perquè la veritat és que em fa il·lusió !!


Un deu i una enhorabona a la nostra conselleria per aquesta iniciativa !!

Selecció de materials multimèdia

Benvolguts companys i companyes

Esperam que amb aquest 'banner' tan "impactant" hàgim aconseguit captar la vostra atenció

La Direcció General d'Administració, Ordenació i Inspecció Educatives ha convidat al professorat dels centres públics, mitjançant una carta de la directora general, a presentar materials multimèdia per tal de publicar-los a aquest espai i al de secundària i així augmentar les activitats elaborades pels mestres de les Illes. Els materials seleccionats rebran, com a màxim, una quantitat de 1000 euros

Vos animam a presentar activitats per a la pissarra, JCLIC, Webquests, caceres del tresor, quadernia, LIM,... de manera que entre tots aconseguim tenir materials per al treball a l'aula, en totes les àrees i blocs del currículum.

Si teniu dubtes o necessitau algun aclariment, posau-vos en contacte amb nosaltres, al correu de primària, o al telèfon 971176500 ext 64167.Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Les característiques, requisits, etc. es troben al document: materials.pdf

Així mateix teniu un model de sol·licitud i el model de la fitxa del material.

Esperam rebre moltíssimes activitats i així poder oferir-vos, des d'aquest espai, recursos que vos siguin útils en la vostra tasca quotidiana.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...