Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Dislèxia: Recomanacions bàsiques

Hi ha moltes coses sobre dislèxia. A aquest mateix bloc hi ha un parell. Però, m'he trobat aquest document a la xarxa i m'ha agradat molt el seu estil "sintètic".

Com des dels departaments de suport es donen orientacions als tutors, de fet és una de les nostres funcions, he fet aquest petit resum del document reproduït. És encara més sintètic, pels tutors que ja tenen molta feina per qüestió del seu càrrec.


Aquí teniu ambdós, un per "nosaltres" i un altra per servir de recordatori amb els docents implicats en l'atenció d'aquest nins.

He afegit la mateixa informació en format graella per facilitar l'elaboració de Adaptacions Curriculars No Significatives amb alumnes que presentin aquesta problemàtica.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...