Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

NOVETAT EUROPEA: Manual del TDAH per a famílies i docents

Benvolgudes famílies, docents i amics.


Ens plau comunicar-vos que, després de dos anys de feina, ja està publicat el Manual on line per a famílies i docents. Es tracta d’una eina molt potent que s’ha desenvolupat a nivell europeu, amb la col·laboració i l’assessorament d’ADHD Europe, que és l’organització paraigües que aplega les associacions europees de TDAH. La Federació Espanyola (a la qual pertany TDAH Catalunya) ha participat activament en la seva publicació. Aquest manual es va presentar en anglès el passat mes de setembre a Brussel·les, versió que trobareu a http://www.adhdeurope.eu/

Podeu consultar la versió castellana o descarregar-vos el manual a: http://www.tdahytu.es

Veureu que es tracta d’un contingut extens que ve ordenat per llibres i que té opcions molt funcionals tant per a imprimir, desar, etc. També hi ha fitxes que poden ser-nos d’utilitat en moltes activitats ja siguin de la vida quotidiana com de l’escolar. És el primer Manual que es dirigeix conjuntament a famílies i docents, ja que es vol transmetre la idea de la importància que té l’acció conjunta familia-escola, utilitzant un llenguatge comú, estratègies comunes i implicació per ambdues bandes, acabant així amb la idea de conflicte.

Rebeu una salutació ben cordial,

Glòria Insensé
Suport secretaria

Logo petit 1
TDAH CATALUNYA
C/ Isaac Albèniz 14-28
08017 BARCELONA
Atenció telefònica: 697 237 757 (dimarts i dijous de 19 a 21h)

2 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Interessantísim! Segur que ens serà molt útil. Gràcies per aquestes recomanacions que ens proposes. Tens un bloc ple de continguts interessants.

Salutacions.

Capitán Haddock ha dit...

Gràcies Joel !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...