Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Aprèn a crear recursos per a la PDI

La companya blocaire de Idees Magistrals ens proposa aquest recurs:EnlaceAprèn a crear recursos per a la PDI

Posted: 02 Nov 2011 05:12 AM PDT

En algunes escoles ja disposem de PDI i poc a poc cada vegada hi ha més mestres que han d'esbrinar com funciona. Molts s'apunten a cursets i altres intenten fer-ho pel seu compte. Una vegada ja saben engegar-la i utilitzar alguns dels recursos que disposem a la xarxa, és hora de començar a manipular el programari per crear els nostres propis recursos adequant-los a la realitat de l'aula.

Normalment el que s'utilitza més és el Smart Notebook 10. Doncs, companys/es, he fet un gran descobriment! Gràcies al bloc "Enlaces educativos" he trobat un curs complet de videotutorials. Són exemples pràctics que ajuden a elaborar els teus propis recursos i està explicat d'una manera molt clara i senzilla. Són uns vídeos ideals per aquells que els costa un poc això de la tecnologia, però també per aquells que volen aprofundir i traure el màxim partit a la seua PDI.

L'autora és Esther Llorca i a continuació deixe enllaçat com a mostra el primer tutorial:


Si us interessa, podeu accedir als altres vídeos:

A més, al mateix canal trobareu més vídeotutorials sobre altres eines: OpenOffice, instal·lació de fonts... Entra en "Videotutoriales para docentes" i descobreix-los.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...