Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Feines manuals amb taps de botella

La companya de "Idees magistrals" ens proposa la següent feina manual amb taps.


Art amb taps de plàstic


Núria Vinyals vol compartir la següent activitat per fer-la a l'hora de plàstica:

Un dels tallers de plàstica a educació infantil enguany ha estat el de crear amb taps de plàstic. Els nens i nenes porten taps de plàstic de casa que durant la setmana van classificant a les safates de color. El dilluns els utilitzarem per a les nostres creacions.

Sobre base de cartró, pintat amb pintura plàstica i enganxant-ho amb cola blanca o silicona calenta hem anat ornamentant flors, serps, cargols, peixos... de molts colorins.

Una idea senzilla, vistosa i creativa.


(Aquest taller ha estat possible gràcies als coneixements que em van transmetre l'Arian Morera i la Teresa Riba en el taller de plàstica realitzat a l'escola de mestres).

Si en voleu saber una mica més podeu visitar: artgrange.com/michelleworkshop.html

Font: http://blocs.xtec. cat/nvinyals/2011/11/08/art- amb-taps-de-plastic/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...