Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

A una bona amiga li han publicat un conte !!

Julie Fairweather és d'aquestes britàniques que han triat Mallorca per viure i sobretot per conviure. És mestra i es "Guiri" com jo (en això coincidim),  i una de les darreres "hippies" que encara resten (en això no coincidim). Sempre ha tingut inquietuds artístiques i ara les ha plasmat en format de llibre.


Enhorabona Julie !!



Sueño convertido en PAPEL!!!!!














¡Ya lo tenemos! Mi cuento Recetario del Marinero ya está en papel y forma parte de la colección de cuentos solidarios "Lo vives, lo cuentas" publicada por la Fundación Joan Bonal de Navarra.

Joel and Ellen at Cala Lliteras with mammy's recently published story and thinking of a merchant seaman called Chuck Fairweather. CHEERS  GRANDAD!!!!!!!














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...