Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

El 22 de maig tenim una cita els pares i els docents

Normalment no faig servir el bloc per a cap tipus de reivindicació política o sindical, però crec que ja hem arribat a uns extrems que puc fer una excepció.


Anpe Illes Balears
Bisbe Rafael J. Verger, 5 - 07010 - Palma
Tèlf. 971 461290 · Fax: 971 753046
www.anpe-balears.org · info@anpe-balears.org
22 DE MAIG RESCATA L'EDUCACIÓ - Jueves, 17 de Mayo de 2012

» JORNADA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC PER AL PROPER 22 DE MAIG

17/05/2012


ELS SINDICATS AMB REPRESENTACIÓ A L'ENSENYAMENT PÚBLIC CONVOCAM UNA JORNADA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PER AL PROPER 22 DE MAIG             
                                   

Benvolguts companys,

Davant les mesures preses pel Consell de Govern de dia 30 d'abril i d'altres de les que ens hem assabentades pels mitjans de comunicació com  la reducció de dues hores lectives als cursos d'ensenyament secundari,  decisions preses  de forma unilateral i sense cap negociació ni informació prèvia, mesures que al nostre parer suposen un  greu atemptat contra la qualitat de l'ensenyament públic de les nostres Illes i un deteriorament important de les condicions laborals del personal docent; Convocam pel dia 22 de maig una jornada de lluita. Us proposam, dins el marc d'aquesta jornada, tot un seguit d'accions per expressar   el rebuig davant aquestes mesures i donar-les a conèixer a tota la comunitat educativa del vostre centre:

•·        Donar a conèixer les retallades que pot patir el vostre centre i els projectes que hi voleu mantenir, lliurar-les a Conselleria amb el document que vos adjuntam.
•·        Fer visible les reivindicacions de cada claustre.
•·        Escenificar el rebuig davant les retallades amb una segona casserolada, o altres accions de protesta als centres, a l'hora de l'entrada o sortida, el mateix dia 22.
•·        Fer una jornada informativa sobre la situació de l'educació a cada centre i informar sobre els efectes de les mesures que es volen aplicar.
•·        Fer visible la qualitat de l'ensenyament públic i el seu paper en el manteniment de la cohesió social.
•·        La jornada conclourà amb una concentració  a les 19 h a l'Escorxador a la qual estan convidats tots els docents, associacions de pares/mares, associacions d'estudiants i altres col·lectius vinculats a l'educació. En aquesta concentració es llegirà un document conjunt, per defensar l'escola pública.

ESPERAM I DESSITJAM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ A TOTS AQUESTS ACTES REVINDICATIUS PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE  QUALITAT

documents adjunts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...