Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Signa per una educació de qualitat i en igualtat

29/05/2012
 
SIGNA EL MANIFEST!
Les persones sotasignats subscriuen el següent MANIFEST:

Estem vivint temps difícils en l'Educació. El Govern estatal i els governs autonòmics volen imposar-nos un model d'Educació de principis del segle passat.

Les retallades que l'Educació i els seus professionals estan sofrint, des de fa dos anys, estan posant el perill el futur del nostre país. Sense invertir en ella no sortirem de la crisi que patim. En aquests moments ja s'han deixat d'invertir en tot l'estat més de 4.500 milions d'euros.

L'Educació és un dret bàsic establert en la nostra Constitució. I aquesta ha de ser de qualitat i generadora de la igualtat d'oportunitats de tota la ciutadania.

No obstant això, la política educativa del nostre Govern ha decidit que l'Educació de qualitat el sigui únicament per a les classes privilegiades. No estem disposats al fet que això ocorri. L'Educació és de tots i per a tots al llarg de la vida.

Les mesures adoptades i imposades per RD Llei contra la qualitat de la mateixa i contra l'equitat del sistema educatiu van a suposar una massificació de les aules, la paralització de nous cicles de FP, la retallada de plantilles, la precarietat laboral, la privatització de serveis educatius, l'augment de taxes universitàries, la disminució de beques, la pèrdua de drets laborals.


Amb la finalitat de parar aquest brutal atac a l'Educació i no deixar-la retrocedir d'un cop de ploma quaranta anys, es va convocar una VAGA GENERAL EN L'EDUCACIÓ i ALTRES ACCIONS DE LLUITA el passat 22 de MAIG per part dels sindicats majoritaris del sector (CCOO, ANPE, CSI.F, STEs-i i FETE-UGT), a les quals es van sumar centenars de milers de persones.

Ha estat una fita històrica lloc que era la primera vegada que al nostre país es convocava una jornada de vaga des de l'Educació Infantil fins a la Universitat. Així mateix, ha estat la primera vegada que rep el suport de tota la comunitat educativa: organitzacions sindicals, mares i pares d'alumnes, estudiants i moviments de renovació pedagògica.

Amb la nostra adhesió explícita, cridem als treballadors i treballadores de l'Ensenyament i a tota la ciutadania a participar en les mobilitzacions futures que es convoquin unitàriament en el marc de la lluita contra les agressions a l'Educació.

ANPE ILLES BALEARS, de professor a professor
» Enllaços relacionats
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...