Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Sumes i restes amb suport iconogràfic

Unes sumes i restes amb suport iconogràfic pensat per educació infantil.
Avui havíem d'avaluar a uns nis d'infantil 5 anys i tenien problemes per entendre els conceptes de sumar i restar, hem posat els típics puntets i encara i així no els hi anava bé, aleshores he vist aquesta idea que us adjuntem dels companys de "Orientación Andujar" (orientacionandujar) i hem fet una petita prova d'avaluació de competència matemàtica.


Competencia matemática; sumas con animales

Vamos a comenzar en el blog a realizar una serie de fichas para trabajar también la competencia matemática como siempre es nuestra costumbre de una forma lúdica y entretenida, es decir, no serán meras colecciones de opereaciones una detrás de otra.
Espermaos que tengan una buena acogida, en función de vuestras propuestas y sugerencias seguiremos ampliando esta seccion.
Comenzamos con unos ejercicios de sumas muy sencillas pero a la vez amenas. Podemos ademas trabajar la conciencia semántica pues las fichas están realizadas con dibujos de animales.
sumas-con-animales-1
sumas-con-animales-3
DESCARGATE LAS 1O FICHAS EN UN SOLO PAQUETE

Competencia matemática; sumas con frutas y verduras

Continuamos en el blog a realizar una serie de fichas para trabajar también la competencia matemática como siempre es nuestra costumbre de una forma lúdica y entretenida, es decir, no serán meras colecciones de opereaciones una detrás de otra.
Sumas con frutas y verduras.
sumas-con-frutas-1
sumas-con-frutas-2
DESCARGATE LAS 1O FICHAS EN UN SOLO PAQUETE
pdf-icon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...