Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Tipus de lletres i altres

Per si us trobau ordinadors sense els tipus de lletres "escolars" que tant es fan servir als primers cursos de primària, aquí teniu un parell de planes educatives a on descarregar-los.
Hi ha qualcuna amb quadrícula i tot que vull provar com va, però que sembla interessant 

TIPOS DE LETRA

    Aquí tenéis algunos tipos de letras muy útiles para preparar fichas, hacer comunicados con aire infantil, presentaciones en PowerPoint, etc.
   Para utilizarlas sólo tenéis que poner el puntero sobre ellas y hacer doble clic. Necesitas el Winzip para abrirlas, las ves y si te gustan las guardas en la carpeta de fuentes (fonts) que hay en Windows y ya te aparecen en todos los programas del ordenador.


 TIPOS DE LETRAS ESCOLARES (ACTILUDIS)
Las fuentes de letras que se muestran son las habituales que se usan en los primeros cursos de primaria, en cuadrículas, en pauta, punteada o sin puntear. Se presenta una muestra de cada una y haciendo clic en cada una de ellas se accede al fichero que una vez descargado se debe guardar en la carpeta de fuentes de tu sistema operativo. Dejando el ratón sin pulsar sobre la imagen te da una breve explicación del tipo de letra.


                    

Aquest generador inclou lletres escolar puntejades en quadrícula:


http://www.cajaderecursos.es/lengua/copiado.php


Tipus de lletra Disney 

http://www.fontspace.com/fontomen/walter



(Al bloc hi ha més generadors  cal·ligràfics pitjau l'etiqueta)


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...