Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Nadal: Recull de Idees Magistrals

Des de Idees Magistrals la companya Estrella ens proposa un recull de coses pel nadal similar al que varen fer amb Sant Jordi

Si us animau estan recollint recursos i oferint a tots la possibilitat de compartir-los

Reculls de nadal

Ja fa uns dies que Núria Laspeñas em va proposar el següent al facebook:
Hola Bones!! que tal???
Ja se que falta bastant encara... però estava rumiant que estaria bé que fèssim un recull de treballs (poemes, postals, manualitats) de cara a nadal. Que et semblaria que ens fèssis difusió??
El que vam fer de Sant Jordi va ser genial!!!
A veure que et sembla la idea i ja em diràs!
Muack

I té raó! El recull de roses de Sant Jordi va quedar genial! Se'n recordeu? Així que decidit!! Em vaig posar en contacte amb els meus companys hiperactius per rumiar quina era la millor manera de fer el recull. Aprofitant que Laura de "El racó de l'infant" ja havia elaborat uns quants formularis, ens els va cedir per publicar-los també als nostres blocs. D'aquesta manera podeu col·laborar amb les vostres adreces i tot allò que trobeu a la xarxa. És molt fàcil! Només heu de respondre els formularis  (fixeu-vos en el títol perquè cada un és una categoria diferent):
http://ideesmagistrals.blogspot.com.es/2012/11/reculls-de-nadal_24.html


Una vegada aneu responent els formularis, l'equip hiperactiu s'encarregarà de recollir tots els enllaços en 4 taulers del pinterest creats per aquesta finalitat. Pensem que és una manera molt visual de vore les diferents propostes i, a més, a nosaltres ens resulta més fàcil que fer un symbaloo. Podeu consultar els taulers clicant les imatges:





I finalment i com a regal, he creat un altre tauler per anar recollint calendaris d'advent. Alguns són molt originals:

Recordeu que si us agrada la iniciativa i voleu participar, heu de respondre als formularis anteriors. Us esperem!



La companya Eugenia Romero del bloc 

http://blogdelosmaestrosdeaudicionylenguaje.blogspot.com.es/
També està fent un recull de recursos nadalencs

 RECOPILACIÓN MATERIALES UD LA NAVIDAD
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...