Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Ulisses i l'Odissea per a nins

En el temps de lectura de castellà i de català els estic contant als nins l'Odissea d'Ulisses.

La veritat és que els agrada molt aquesta història i a més la mitologia m'encanta com a recurs didàctic i lector. 

Cercant coses sobre el tema m'he trobat aquesta plana que reprodueix un còmic en català de l'any 30 sobre les aventures d'Ulisses.

Més coses al bloc clicau aquí 


.
Carles Bécquer Domínguez fou un dibuixant, il·lustrador i pintor català, nascut a Barcelona el 1889, on hi morí el 1968, nebot del poeta Gustavo Adolfo Bécquer.
La seva infància i joventut transcorregué a Sevilla i Madrid. A Madrid estudià a l’Academia de San Fernando i, ja a Barcelona, a l’Acadèmia de Sant Jordi. Posteriorment va estar-se uns dotze anys a Paris, on va publicar il·lustracions a la casa Hachette.
La seva obra com il·lustrador la va dur a terme, a casa nostra,  a revistes com el Patufet, el Virolet, o a Lecturas i El Coyote.
A la revista Virolet, en concret, en diversos números de l’any 1930 hi va publicar una sèrie relativa a les aventures d’Ulisses. 
En reproduïm a continuació  el primer lliurament i algunes vinyetes dels següents, on observem les seves habilitats com a il·lustrador.

La còpia completa de tots els capítols la podeu trobar en aquesta pàgina

 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...