Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Materials per final de curs

Jesús Jarque al seu bloc "Familia y cole"  ens fa un recopilatori de materials que ens poden ser útils quan arriba final de curs.

Fin de curso: recopilación de materialesImagen tomada de Morguefile.com


Nos vamos acercando al final del curso escolar. Por ello, como casi todos los meses, les ofrezco una recopilación de las entradas y materiales que les pueden resultar útiles en este periodo del año.
Verán que pueden encontrar algunas entradas que aluden a algún aspecto de este tema, como materiales referidos a documentos que deben completar, folletos con orientaciones, libros publicados de vacaciones y otros materiales prácticos. Espero que les resulte de utilidad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...