Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

ANPE s'adhereix a la vaga docent


ANPE ILLES BALEARS S’ADHEREIX A LA VAGA INDEFINIDA DAVANT LA IMPOSSIBILITAT D’ARRIBAR A UN ACORD AMB LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ


Avui dijous dia 12 de setembre, els sindicats ens hem reunit en Mesa Sectorial amb la consellera d’Educació amb la voluntat d’esgotar el procés negociador. No havent pogut arribar a un acords de mínims el comitè executiu d’ANPE ha decidit secundar la convocatòria de vaga indefinida i participar a les mobilitzacions en defensa de l'ensenyament públic i dels drets del professorat.

Els mínims que ha plantejat ANPE Illes Balears són els següents:

1. Aixecament de les mesures cautelars imposades als tres directors de Menorca i la seva incorporació al seu lloc de feina així com la màxima celeritat en la resolució dels procediments disciplinaris.

2. Aplicació del Decret TIL el curs escolar 2013/14 de manera voluntària, als centres que disposin de recursos materials i humans per desenvolupar-lo, sempre que els seus consells escolars aprovin aquest projecte educatiu.

3. Un pla de formació del professorat que doni temps als docents a obtenir la formació suficient per poder impartir amb garanties d’èxit les assignatures en anglès.

4. La implantació generalitzada i progressiva del TIL: hauria de començar pels darrers cursos d’Educació Infantil i primers cursos d’Educació Primària i així anar progressant la seva aplicació fins als darrers cursos. Per tal caldria un calendari d’aplicació racional i pedagògic començant des de la base amb una coherència de matèries almenys dins un mateix municipi o dins una mateixa zona d’escolarització.

5. Obrir un vertader procés de negociació amb les organitzacions sindicals presents a la Mesa Sectorial d’Educació per a tractar els següents temes:

- Condicions laborals del professorat

- Oferta pública d´ocupació

- Catalogació de places

- Formació del professorat

- Creació d’una taula d’experts per valorar el desenvolupament TIL

- Pacte d’estabilitat d’interins

- Criteris llista d’interins

Ja que aquest mínims no s’han complit, ANPE ILLES BALEARS s’adhereix a la VAGA INDEFINIDA i participarà a les mobilitzacions en defensa de l'ensenyament públic i dels drets del professorat que es convoquin a partir del 16 de setembre.

I així mateix demanam a l’Administració que cesi ja amb la política repressiva cap als membres de la comunitat educativa i sobre tot cap els docents de les nostres illes. Per això és imprescindible que el Govern obri el diàleg social i consensuï totes les reformes educatives amb els vertaders protagonistes de l’educació, professors, alumnes, pares i representats legals dels professors.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...