Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Separadors de síl·labes en castellà i en català

Uns separadors de síl·labes automàtics en castellà i en català on line

En castellà

http://buscapalabras.com.ar/silabas.php

 http://www.buscapalabra.com/separar-palabras-en-silabas.html?palabra=m%C3%ADo

En català


Lèxic Obert Flexionat de Català

Benvingut al Lèxic obert de català flexionat (LOCF). El LOCF és un recurs disponible de forma gratuïta que ofereix informació sobre la llengua catalana. Aquesta eina ha estat desenvolupada i es troba sota el manteniment de l’IULA, l’Institut Universitari de Lingüística Aplicada, que forma part de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
El LOCF neix amb la finalitat de respondre moltes de les preguntes que sorgeixen quan es treballa amb texts en català, com per exemple: Com es conjuga el verb dirigir? Quin és el plural de llapis? Quin és el gentilici per a Àustria? Amb quines síl·labes es divideix la paraula abstrusament? Quantes síl·labes té intuïció? Quin substantiu s’utilitza per denominar l’acció del verb aclucar? De quina llengua prové el manlleu afrikaans?
Per obtenir tota aquesta informació només cal escriure la paraula que ens interessa en la casella de cerca. A continuació, apareixerà tota una pàgina amb informació relacionada amb aquesta paraula. També es pot buscar una paraula a partir del seu inici o amb la seva terminació. A més, també es poden utilitzar les següents eines:

http://ca.oslin.org/syllables.php
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...