Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

La fàbrica desapareguda: La indústria paperera

Interessant documental pels afeccionats als temes de història del paper (com jo) i una bona col·lecció de documentals sobre les indústries mallorquines desaparegudes.

http://ib3tv.com/carta?id=6cf39a48-0ced-4527-9456-6d7021bf8165

6/12/2013 22.00

La indústria paperera protagonista, a “La fàbrica desapareguda”



Aquesta setmana a l’espai que ens condueix a un viatge al nostre passat industrial, La fàbrica desapareguda, que podem veure dilluns a les 22.00 hores, dedica el capítol a la indústria paperera.
El programa proposa descobrir la història d’una indústria més desconeguda, però no per això menys important. Anirem fins a Puigpunyent on es troben les restes d’un dels primers molins paperers, on es feia paper de fumar i d’estrassa.
A Esporles coneixerem la història de cinc generacions de la família Trias dedicades a la fabricació de cartró. Així mateix, descobrirem com dins l’Albufera d’Alcúdia es trobava una fàbrica anomenada “Sa Roca”, en la qual s’aprofitava el canyet del voltant per fer paper kraft.
La fàbrica desapareguda és un programa en què coneixem com a més de l’agricultura, antigament a les Balears, hi havia una bona part d’oficis que es duien a terme dins fàbriques i tallers. Teles, vins, collars i arracades, sabates i altres productes s’elaboraven i es comercialitzaven aquí  a les Illes.
Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.
Us convidam a interactuar amb noltros a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #lafabricadesaparegudaib3 i  a www.facebook.com/ib3tv.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...