Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Resposta educativa davant el TDAH

Respuesta educativa TDAH 

 http://profept.blogspot.com.es/2014/01/respuesta-educativa-tdah.html

La publicación “Ideas clave en la respuesta educativa al alumnado con TDA-H”, de la Junta de Comunidades de Castilla-La Mancha, tiene como objeto mejorar la calidad de la educación del alumnado con TDA-H para que alcance el máximo desarrollo posible de todas sus capacidades, individuales y sociales, intelectuales, culturales y emocionales, atendiendo a sus necesidades.

ÍNDICE
1. Introducción
2. Detección temprana
3. Intercambio de información y trabajo colaborativo
4. Formación
5. Medidas de centro y aula
6. Medidas curriculares
7. Evaluación
8. Otras medidas
9. TIC y TAC en TDA-H.
10. Para saber más
https://www.mediafire.com/?vcuu2va1qkgyw24
 Pincha en la imagen para descargar el documento
Un saludo

1 comentari:

Ana ha dit...

Sóm mestra i vull dir una cosa al respecte: el TDAH NO EXISTEIX.
Ho va dir fins i tot el que s'ho va inventar per fer el joc a les indústries farmacèutiques. Deixem d'una vegada per totes de drogar i etiquetar als nens. Per favor, si te'ls estimes no facis més propaganda d'això. Gràcies. Ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...