Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Per què estic afiliat a ANPE?

Per què estic afiliat a ANPE ? em demanen moltes vegades, aquí teniu la resposta:UN SINDICAT DIFERENT, PROFESSIONAL, EXCLUSIU DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

ANPE és un sindicat només de l’ensenyament públic, professional, independent, amb personalitat pròpia, consolidat, eficaç, reivindicatiu, innovador, diferent, participatiu i plural, obert, d'àmbit estatal, amb projecció internacional, i en auge que, mantenint la seva exclusivitat d'àmbit, projecta la seva representativitat en la Federació de Sindicats Independents d'Educació i Sanitat, FSES.

ANPE és l’únic sindicat de l’educació pública, que no rep cap subvenció, i que pràcticament no consumeix recursos públics. Ens finançam exclusivament de la quota dels afiliats (la més baixa de tots: 68€/any) i del petit remanent que deixen els cursets homologats per la Conselleria d’Educació i Comillas. El nostre sindicat només té 7 alliberats, tots som mestres i professors de la pública, no tenim alliberats d’altres sectors, ni cap complement econòmic. No tenim seus històriques, ni cap ajuda econòmica ni cap cas de corrupció, ja que els nostres recursos són, pràcticament, la capacitat de resolució i gestió dels alliberats sindicals.

Som l’únic sindicat que ha creat el servei del Defensor del Professor, que dóna suport psicològic i jurídic les 24 hores del dia, per atendre als docents que tenguin un problema o situació difícil a nivell personal.
Donam servei i atenció a l’afiliat via SMS, web, facebook, e-mail, telèfon i presencialment, els 365 dies de l’any. Qui ve a ANPE, sempre troba resposta, i sempre estam a prop dels docents de la pública. El nostre compromís és NOMÉS AMB TU.

AVANTATGES D’AFILIACIÓ A ANPE ILLES BALEARS

Us volem recomanar el nostre sindicat com a referent per a la vostra formació i ajuda personal en la tasca docent. La quota és de 68 euros a l’any i les avantatges d’afiliar-vos a ANPE són les següents:

-Rebreu un servei de e-mails, amb informació de tot el relacionat amb Educació que us pugui afectar.

-Rebreu un servei d’SMS si ha qualque noticia important.

-Teniu dret a descomptes importants en cursos de formació, tant presencials com a distància.

-Disposau d’una nova figura al sindicat: el defensor del professor. És un servei gratuït i confidencial, amb suport legal i psicològic.

-Disposau de descomptes a més de 25 empreses (podeu consultar l’apartat d’acció social-ofertes d’ANPE, a la nostra web).

-Podeu realitzar les consultes que trobeu necessàries, per via mail, suport telefònic o presencialment a les seus del sindicat.

-En cas necessari ens podem fer càrrec de les vostres gestions personals, si no disposau del temps necessari per passar per la conselleria.
-Pel fet d’estar afiliat a un sindicat, hisenda, us retorna una part important d’aquesta quota quan fasseu la declaració de la renda.

Finalment, dir-vos que al sindicat ANPE tenim vocació de servei, de resoldre problemes, d’apropar-nos als nostres afiliats i d’acompanyar-vos durant la llarg de la vostra carrera com a docents.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...