Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Petits textos de comprensió lectora

Petits textos de comprensió lectora 

 http://lacasetaespecial.blogspot.com.es/2013/11/fitxes-de-comprensio-lectora.html

 

“Petits textos de comprensió lectora”, és com bé diu el seu títol, un recull de textos per treballar la comprensió lectora referits a la vida quotidiana amb revistes de propaganda, tickets de tren, etc. 
Cliqueu sobre la imatge per accedir al recurs:
I si voleu  accedir directament a cada cicle, cliqueu sobre cada imatge:
  • Primer cicle:

  • Segon cicle:

  • Tercer cicle:

Material fet a l’escola Agnès Armengol de Sabadell dins el XIII Taller de Creació de material DNEE el 2011 i coordinat per Pedro Fabrega.
Cliqueu sobre la imatge si voleu conéixer una mica més sobre l’escola:

Fitxes de comprensió lectora

Des del bloc de Lucía Fernández


hem conegut el següent recurs en el que trobarem fitxes per treballar la comprensió lectora. Es tracta d’un projecte dividit en tres blocs: un per cada cicle de primària. El treball l’han realitzat docents de diversos centres educatius que pertanyen a la Junta d’Andalucia i ha esta coordinat per María José Moya Bellido i Antonio Ruiz y Martín, inspectors d’Educació del Servei de Sevilla.

Si cliqueu damunt de cada imatge podreu accedir al recurs.
Els enllaços els hem trobat al bloc:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...