Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Reflexions en veu alta (o escriptura baixa)

Reflexions en veu alta (o escriptura baixa)

No estau farts i fartes de que les editorials posin texts "narratius" (contes) una i altra vegada al començament de les lliçons ?

Fins i tot a "medi i socials" ens trobem contes, moltes vegades, a més a més, absurds...

Els nins i nines ja estan una mica farts / fartes de contes... 

Ho dic, tot això, perquè m'he trobat una revista amb petits texts científics, anècdotes interessants, petites narracions històriques, que ha encantat als meus alumnes. 

De fet, com hi ha petites informacions amb imatges els hi agraden més que els llibres de contes que tenim a les prestatgeries de la biblioteca d'aula. Es barallen per poder canviar-les...

No podrien les editorials posar aquest tipus de texts i deixar-se de contes moltes vegades infantils i "infantilitzadors" ?

Què opinau ?

Es Racó des Pt No em donen comissió, ni és per fer publicitat, només com exemple la revista en qüestió és : http://www.bayard-revistas.com/

Hazle a tu hijo un regalo para toda la vida: la afición a la lectura
Reporter Doc

Fullejar la revista

  Reporter Doc A partir de 9 anysPer què tants nens i nenes s’ho passen bé cada mes amb Reporter Doc?Reporter Doc és una revista educativa per a nens i nenes a partir de 9 anys que els ajuda a descobrir el món. Fotografies espectaculars i curioses a Món actual, Maxi Doc, Foto misteri i L’animal. Els secrets de la natura, la ciència, la història i el món a Maxi Doc. Una història verdadera apassionant en el Supercòmic. L’humor amb els personatges de sempre i amb nous amics, jocs divertits, un test sobre el contingut de la revista i els casos misteriosos del Doctor Enigmus. I, a Totes les teves preguntes, veuràs com es du a terme una investigació, faràs experiments i podràs plantejar dubtes sobre els teus mascotes o sobre qualsevol tema al Racó dels curiosos. A més, en cada número t’espera... La sorpresa! Què deu ser? No te la perdis!















Lectura

Reporter Doc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...