Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Les maleïdes ACIS !!!

Mira que ens han donat mals de cap als "PT" l'elaboració de les ACIS...

L'ACI és, o hauria de ser un document de reflexió, de planificació i de control de resultats, un document dinàmic, una eina de feina, una oportunitat de xerrar amb el mestre o professor del alumne NESE i poder intercanviar i planificar el seu plan d'estudis... Fins aquí la teoria... allò que seria ideal...
Malauradament les més de les vegades es converteix en només un “document” escrit fer per complir un tràmit i punt...

Aquí teniu un Power Point que explica coses sobre les ACI:

Aquí teniu models a rompre per si voleu veure i descarregar un recull de formats diversos, encara que la seva funció no hagi de ser només la documental, si no un recurs per atendre a la diversitat, crec que aquest ventall de models us donarà moltes idees.


http://www.adaptacionescurriculares.com/formatos.html


Si voleu també he trobat un programa informàtic per fer ACIS !!!!


Més endavant penjaré ACIS fetes, sense dades personals òbviament, per que vegeu els nous en aquest món de la “peteria” com se concreten.


Aquí teniu els currículums per assignatures de la nostra comunitat.

S'especifiquen els continguts, criteris d'avaluació i objectius. Per fer les ACIS podem fer copia i pega o bé dels continguts o bé dels objectius que hi ha especificats en cada document i desprès assenyalar quins pensem que podran dur-se a terme, adaptats, amb els nostres alumnes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...