Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

6000 visites !!!


Varem començar aquest blog al mes de març aprofitant un magnífic curset del CEP de Menorca i 4 mesos desprès ja hem arribat a les 6000 visites !! Mai varem imaginar tal petit èxit per a un blog que hem “promocionat” a cop d'email de companys i companyes.


Aquestes 6000 visites ens diuen que o per curiositat o per que sigui una eina eficaç aquest blog comença a marxar. Hem tingut ja contactes amb altres “blocaires” d'altres indrets, tenim seguidors i hem intercanviat informacions i eines, encara que per ara a nosaltres ens poden “suspendre per copiar”... També hem aportat les nostres “produccions”.


Sigui com sigui, la veritat és que en tot aquest temps només hem rebut 4 comentaris !!! 6000 visites i només 4 comentaris !! Una mica trist...

La veritat es que els comentaris malament sigui per criticar-nos negativament ens animen a seguir, així doncs, no sigueu tímids, digueu qualque cosa homes, i dones...


Bé res més, expressar la nostra alegria per aquestes 6000 visites !!
Gràcies a tots i totes !!

Ara a per les deu mil !!!

2 comentaris:

Àngels Pons ha dit...

Enhorabona... Tens un blog magnífic
àngels

Capitán Haddock ha dit...

Gràcies Àngels, tu has ajudat a que així sigui !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...