Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Divisions !! Quin mal de cap...


Mirau que hi donen mals de cap les divisions als nostres alumnes !!!
Aquí teniu material que vaig fer servir per un taller de suport de matemàtiques, no és res de s'altra món, però em va anar bé preparar aquest material i fer-ho servir, i sembla que va funcionar... O Això em varen dir els tutors !!!
Com sempre a més a més us recoman els CLICS i la plana web “Actiludis” i els generadors de exercicis que hi trobareu a aquest mateix blog. Però por si de cas aquí teniu material d'elaboració o “recol·lecció” pròpia.
També he inclòs 8 documents en PDF amb 10 planes de divisions cadascun, m'agraden perquè l''alumne comença per repassar la taula que ha de fer servir i perquè hi ha exercicis per avorrir... Deu fulles per nombre !!! I per "rematar la faena" un document en PDF amb 40 fulles de divisions per completar per 2 i 3 xifres.







Divisions Entre 2 Deu Fulls 1

Divisions Entre 3 Deu Fulls 1

Divisions Entre 4 Deu Fulls 1

Divisions Entre 5 Deu Fulls 1

Divisions Entre 6 Deu Fulls 1


Divisions Entre 7 Deu Fulls 1



Divisions Entre 8 Deu Fulls 1

Divisions Entre 9 Deu Fulls 1
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...