Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Modificació de conductes

No se vosaltres, però jo una de les coses que em dona més feina i dona menys resultats és la modificació de conductes problemàtiques... És bastant desesperant perquè moltes vegades, gairebé totes, els alumnes que presenten aquests comportaments són de famílies que generen elles mateixes amb la seva dinàmica aquestes problemàtiques en els seus infants, i són, o bé les responsables-"culpables" d'aquestes conductes indesitjables o són poc o gens col·laboradores amb l'escola, i sense aquesta col·laboració, normalment, no hi ha res que fer... Però, per això ens paguen... No? Idò aquí teniu una plana del Govern de Canàries conselleria d'educació amb unes recomanacions per fer front a aquest casos i qualcuna cosa més.


Si voleu uns documents sobre aquest tema ja més teòric que pràctic, i de contingut més “espès” aquí el teniu:libro 1 conductaslibro 2 conductes


libro e conductes
Que els déus ens siguin propicis... Ànims !!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...