Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Les hores... Per fer prest farem tard !!!

LES HORES
Aquest material està pensat per a nouvinguts que ja saben llegir l’ hora i que “l'única” cosa que han d'aprendre és com es llegeix en català, de fet ho he fet servir amb aquests tipus d'alumnat majoritàriament. També ens pot servir amb alumnes de primària i educació especial.


La “novetat” del mateix és que he seguit les recomanacions del professor Corbera en el seu llibre sobre els barbarismes de Mallorca, que recomana es faci servir la forma “falten...” millor que “menys” o “manco”.


Òbviament s'ha de complementar amb un rellotge d'aquest de joguina que permeten moure les busques.


Hi ha moltes planes sobre el tema de les hores i activitats CLIC, el que passa és que fan servir el sistema català de llegir la hora que aquí a Mallorca no es fa servir.



També teniu planes per fer-vos el vostres exercicis de rellotges:



http://www.mamutmatematicas.com/ejercicios/reloj.php


Per "rematar la faena" aquí teniu un vídeo que us explica com fer una rellotge fent servir un plat "desechable", és una feina manual molt senzilla que poden fer els nins mateixos.








I si voleu posar una esfera al plat/rellotge de l'activitat anterior que els nins puguin acolorir, retallar i aferrar aquí teniu una plantilla ja feta:





De ES RACÓ DES PT - EL RINCÓN DEL PT

Per practicar correspondència rellotge analógic i digital



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...