Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

La "Síndrome de l'emperador" (II)

Després de fer un recull d'informació al respecte i abocar-ho en altra entrada d'aquest bloc, faig aquesta nova entrada per posar al vostre abast els pocs documents que ens donen qualque pauta per afrontar aquest problema.

Ha quedat clar que la direcció i intervenció específica i terapèutica s'ha de fer per especialistes en psicologia i/o psiquiatria de serveis públics (USMIJ) o privats, però el paper de la família i dels educadors també és molt important.

Aquests documents ens poden ajudar una mica, no massa tot s'ha de dir... I és que no hi ha receptes màgiques, ni panacees ni són a curt termini...

Una de les recomanacions per intervenir en aquest tipus de nins que ens fan es que hem de treballar les emocions i la culpa, així com la consciència, la empatia, la bondat, etc...


Aquí hi ha un parell de documents que he trobat al respecte.
Que els déus ens reparteixen sort!!!

(Clicau en els títols encara que no es carregui la imatge i us podreu descarregar els documents)

Trabajar emociones y culpa


educación en valores empatía, bondad, conciencia


Pequeños tiranos

Niños Emperadores


El Sindrome Del Emperador


Reseña libro Garrido Niños Emperadores / Niños tiranos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...