Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

El bloc d'un pediatre "adobat"

Avui, durant l'hora que trig en arribar en cotxe a ca meva des de l'escola, he escoltat una entrevista per IB3 Ràdio a aquest pediatra català ("Dr. Santi" Garcia Tornel) de l'Hospital Sant Joan de Déu i m'ha agradat molt com xerrava. Al seu bloc tracta un munt de temes mirau les etiquetes del mateix, són desenes !!

Aquí teniu el seu bloc i el que ell mateix diu de si mateix

Reflexiones de un pediatra curtido

Introito Llevo muchos años viendo niños y jóvenes. Con el tiempo sedimenta la sabiduría y flota lo superfluo. ¿Dónde está la sabiduría y lo superfluo? Todavía no lo sé, pero sin duda puedo aportar ideas, comentarios y sugerencias de lo que me parece correcto o no en mi profesión. Quiero que los padres comenten mis opiniones. Serán bien recibidas.

Este blog es pediátrico - humorístico. Se puede pasar de la rigurosidad al cachondeo elegante.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...