Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Més recursos per a PDI

Els companys de "Idees Magistrals" que com nosaltres estan començant en el món de les PDI ens envien aquesta entrada sobre aplicacions per PDI. Sembla que moltes són en català !!

Recursos per PDI

Posted: 16 Jan 2011 11:25 AM PST

Enguany estic fent un curset telemàtic sobre pissarres digitals. Encara que no he tingut la possibilitat d'utilitzar ninguna, pense que és important formar-se en aquest tema. A més, m'atrau molt la idea de que per fi algun dia tinga una a la classe i necessitaré saber com funciona.

El motiu d'aquesta entrada és que estic descobrint poc a poc com utilitzar una PDI i comence a tindre idea d'on aconseguir recursos. Segur que molts de vosaltres ja sabeu com fer-ho, però si no és així, us deixe l'enllaç a aquesta pàgina on trobar molts materials per ultilitzar-los en educació infantil:


En aquesta mateixa web també podeu trobar recursos i aplicacions per a altres nivells educatius.

Així mateix, existeix una altra web de la Generalitat a on hi ha una gran varietat de descàrregues per la PDI i per tots els nivells:


Podeu trobar més informació a http://www.xtec.cat/recursos/tec_inf/pissarres_digitals.htm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...